Om mig

Några ord om mig själv


Vem är jag?

Jag heter Birgitta Walther Borg och bor tillsammans med min familj i en villa på Stattena i Hässleholm. Vi har även ett fritidshus i Blekinge där vi gärna spenderar vår lediga tid. Havet är ett element som vi alla därhemma älskar!


Till vardags arbetar jag som ekonomiansvarig på Reformhus i Hässleholm och nu har jag även förverkligat en dröm som jag har haft i många år. Att få starta ett företag och ge andra människor massage!


Hur har jag gått tillväga?

För att kunna göra detta ville jag givetvis lära mig massage från grunden. Jag ville läsa och lära mig om kroppen och dess muskler och anatomi för att kunna känna mig trygg i att utöva massage på andra människor. Jag har funderat och tänkt att göra detta i flera omgångar av mitt liv och till slut frågade min man mig vad jag egentligen väntade på? Då jag inte hade något bra svar så bestämde jag mig för att börja leta efter kurser. Jag sökte hela våren och sommaren och efter semestern 2018 skickade jag äntligen in anmälan till en kurs som skulle hållas under en termin i Malmö för att bli diplomerad massör.Utbildningen

Med facit i handen så är detta är något av det roligaste och mest intressanta jag har gjort i mitt liv!


Under utbildningen började känslan som jag haft inom mig att växa sig fast. Att få utöva massage på riktigt. Men hur? Och vart? Frågorna som dök upp i mitt huvud var många. Jag slog först bort dem men att få uppleva känslan av att få andra människor att må bra är fantastisk. Jag insåg ganska snabbt att jag inte kunde bortse från den och sedan var bollen i rullning.


Lokal

Efter att ha tittat på lite olika alternativ dök chansen upp. Jag blev tipsad om att Pernilla på salong Harmoni hade ett rum ledigt som hon sökte en massör till. Vilken chans! Vilken möjlighet! Vi träffades och kände båda två att det här kommer att bli riktigt bra.


Tiden går fort och nu är jag på plats sedan mars 2019. Jag har förmånen att få ta emot mina kunder i Pernillas underbart behagliga miljö där en ro infinner sig så fort man kommer innanför dörren.

Harmoni - Din hudvård


Jag har förmånen att få ta emot mina kunder i Pernilla Johansson Enebergs fina hudvårdssalong Harmoni - Din hudvård.


Pernilla är Aukt. Hudterapeut & hudhygienist, Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR medlem i CIDESCO.


Som auktoriserad och specialiserad hudterapeut erbjuder hon de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med det senaste inom modern vetenskapligt baserad hudvård där upplevelse och resultat är det viktiga.


Av oss blir Du väl omhändertagen och behandlingarna avnjuter Du i en lugn trivsam och stillsam miljö till avslappnande musik och med sköna, väldoftande produkter. 


Besök gärna Pernillas hemsida på www.harmonidinhudvard.se