Hem

Välkommen till min sida!


Behöver du hjälp med trötta och stela muskler? Har du problem med huvudvärk? Lider du av sömnsvårigheter? Eller önskar du få en skön stunds avslappnande massage, helt för dig själv? Oavsett vilket så är du hjärtligt välkommen att boka tid hos mig och min nystartade firma Maseko! 


Jag erbjuder alla mina kunder ett personligt BONUSKORT som innebär 100 kronor rabatt vid femte massagetillfället!

Passa på att få mängdrabatt när du går på massage hos mig!


Att få arbeta med massage har varit en dröm för mig i många år. Jag har tidigare masserat på min fritid men har länge känt att jag vill göra mer än så. Att gå en ordentlig utbildning för att bli massör. Att få arbeta som massör. På riktigt! Så efter att ha arbetat med siffror i drygt 30 år gjorde jag något åt det!


För att bli trygg i utövandet men även för att känna att jag kan ge er kunder det allra bästa har jag förutom att lära mig massage även studerat kroppens anatomi, muskler och skelett. Jag har alltid velat göra det bästa av varje situation.


Jag är väldigt mån om att ni som kunder ska må bra och att ni efter att ha varit hos mig för behandling ska känna er nöjda! Jag erbjuder er en lugn och rofylld miljö där ni alltid ska kunna känna er bekväma och väl omhändertagna. Kom in och känn av det härligt varma klimatet och ta hand om er själva en stund!


Jag finns på salong Harmoni - Din hudvård i Hässleholm tillsammans med Pernilla Johansson Eneberg som är hudterapeut. Läs gärna mer om Pernilla och hennes företag under fliken "Om mig". 


Då jag på dagtid har annat arbete erbjuder jag  massage vissa kvällar i veckan och ibland även någon helg.

Lättaste sättet att boka massagetid är via www.bokadirekt.se dit ni kommer via länk här på hemsidan.


Saknar ni någon tid som passar er? Kontakta mig gärna på mail info@maseko.se så ska vi se vad vi tillsammans kan hitta för lösning. Vad erbjuder jag?

Avslappningsmassage


Njut av en stunds massage där musklerna bli behandlade på ett mjukt och behagligt sätt. Få ner stresshormonerna och känn cirkulationen i musklerna komma igång. 

Behandlande massage


En massage där musklerna blir behandlade mer ingående. Har du stela och spända muskler är detta en massage som passar dig. I massagen ingår behandling av triggerpunkter om behov finns.

  Idrottsmassage


Här behandlas musklerna i längsgående fiberriktning med djupgående strykningar i ett långsamt tempo. Passar dig som är ansträngd i din muskler efter t ex träning.

Svensk klassisk massage


Under massagen behandlar jag musklerna genom den klassiska svenska massagen där bl a idrotts-, cirkulations-, bindväv-, avslappnings- och smärtlindrande massage ingår.


Svensk klassisk massage ger behandling av musklerna i rehabiliterande, förebyggande eller i avslappnande syfte.


Ni väljer om ni vill ha en mjuk, avslappnande massage eller en mer behandlande massage som är en djupgående massage med triggerpunktsbehandling/pressur vid behov. 


Jag erbjuder färdiga massagebehandlingar men kan även utforma innehållet i behandlingen efter era behov.